Hír: A 2014-es év DX Expedíciója címet megkapta VK9MT
(Kategória: DXpedíciók, SOTA és IOTA)
Küldte: HRKAdmin
2015 Január 06 Kedd - 08:03:14


A hivatalos DX World.net végeredmény:
 
Öt állomás kapta meg a 2014 DX Expedíciója címet
 
 
- Elsőként a legtöbb összeköttetést elérő FT5ZM. Kimagasló eredményt ért el a professzionális csapat, sokak számára tették elérhetővé az Amszterdam szigetet, sok amatőrsávon és üzemmódban.
- Fej-fej mellett másodikként FT4TA. Még egy kiváló aktivitás. A Tromelin sziget is lekerült a leginkább hiányolt DXCC körzetek listájáról. Gratulálunk!
- Harmadikként érdemelte ki a címet VK9DLX. A Lagunaria DX Group egy újabb nagyszerűen megvalósított DX Expedícióját láttuk. A Lord Howe szigetet erősen aktivizálták.
- Negyedikként VK9MT. Méltó elismerése az áldozatvállalásnak és bátor helytállásnak, amin ez a csapat keresztül ment.  Gratulálunk a Mellish korallsziget rádiós aktivizálásához!
- Az ötödikként a 27 pályázó DX expedíció közül ZD9XF.  Ahogy arra számítani lehetett, G3TXF nagyszerű aktivitását láttuk a Tristan da Cunha szigetről. Szívből gratulálunk! 
 
 
Érdemes visszaemlékeznünk, ahogy együtt izgultuk végig HA5AO Pista VK9MT csapatával a nehéz körülményeiket és napról napra követhettük a helytállásukat. 
 
Beküldte ha5ptEzen hír származási helye:
( http://www.ha5hrk.hu/e107/news.php?extend.552 )