Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Online
vendég: 23, tag: 0 ...

legtöbb 129
(tag: 0, vendég: 129) - 2015 Sze. 23 : 18:34

Tagok: 91
Legújabb tag: Bundee90
Dátum / Idő
 
RSS hírforrások
Hozzászólások átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf
Credits
Cloud Image Taken by Dave Wicks.

©2017 HA5HRK Minden jog fenntartva
A 2014-es év DX Expedíciója címet megkapta VK9MT
DXpedíciók, SOTA és IOTA     HRKAdmin     2015 Január 06 Kedd - 08:03:14


 
Öt állomás kapta meg a 2014 DX Expedíciója címet
 
 
- Elsőként a legtöbb összeköttetést elérő FT5ZM. Kimagasló eredményt ért el a professzionális csapat, sokak számára tették elérhetővé az Amszterdam szigetet, sok amatőrsávon és üzemmódban.
- Fej-fej mellett másodikként FT4TA. Még egy kiváló aktivitás. A Tromelin sziget is lekerült a leginkább hiányolt DXCC körzetek listájáról. Gratulálunk!
- Harmadikként érdemelte ki a címet VK9DLX. A Lagunaria DX Group egy újabb nagyszerűen megvalósított DX Expedícióját láttuk. A Lord Howe szigetet erősen aktivizálták.
- Negyedikként VK9MT. Méltó elismerése az áldozatvállalásnak és bátor helytállásnak, amin ez a csapat keresztül ment.  Gratulálunk a Mellish korallsziget rádiós aktivizálásához!
- Az ötödikként a 27 pályázó DX expedíció közül ZD9XF.  Ahogy arra számítani lehetett, G3TXF nagyszerű aktivitását láttuk a Tristan da Cunha szigetről. Szívből gratulálunk! 
 
 
Érdemes visszaemlékeznünk, ahogy együtt izgultuk végig HA5AO Pista VK9MT csapatával a nehéz körülményeiket és napról napra követhettük a helytállásukat. 
 
Beküldte ha5pt

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
I don't like using 100% on a table cell when I have a pixel width defined in the other cell so rather than defining the 100% I just hide a large div at the bottom to push out the edge. I don't like using 100% on a table cell when I have a pixel width defined in the other cell so rather than defining the 100% I just hide a large div at the bottom to push out the edge.