Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Online
vendég: 13, tag: 0 ...

legtöbb 129
(tag: 0, vendég: 129) - 2015 Sze. 23 : 18:34

Tagok: 89
Legújabb tag: inczedy
Dátum / Idő
 
RSS hírforrások
Hozzászólások átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf
Credits
Cloud Image Taken by Dave Wicks.

©2017 HA5HRK Minden jog fenntartva
Könyvajánló: Rádiótechnika Évkönyve 2015
Rádióamatőr forgalmazás és technikai eszközei     HRKAdmin     2014 November 14 Péntek - 08:29:35


 
A már megszokott rádióamatőr témák mellett idén a mikroszámítógépek rádióamatőr felhasználására helyeztek hangsúlyt a kiadvány szerkesztői.
 
HA5KU Feritől a nyár folyamán kaptam felkérést, hogy hirdessünk az évkönyvben, amelyben HA5LQ János bemutatja az Arduino mikroszámítógépeket és rádióamatőr felhasználásukat. A hirdetés helyett a cégem által forgalmazott chipKIT termékek részletes bemutatását választottam, chipKIT az Arduino kompatibilis platform címmel. Feri engedélyével közzétehetjük a cikk elektronikus változatát. A chipKIT nem csak egy Arduino kompatibilis megoldást jelent, de jelentősen kiterjeszti annak  korlátait a PIC32 mikrokontrollerek lényegesen nagyobb számítástechnikai erőforrássainak és a gazdag perifériakészletének a segítségével. A TENTEC cég Rebel QRP rádiója az első kereskedelmi forgalomban kapható rádió a világban, amely a chipKIT platformra épül és a nyílt forráskódú programozása miatt a rádióamatőrök maguk programozhatják egyedi igények megvalósítására.
 
Az évkönyv megvásárlását jó szívvel ajánlom a mikrokontroller téma iránt érdeklődőknek és rádióamatőröknek.
 
Beküldte ha5pt

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
I don't like using 100% on a table cell when I have a pixel width defined in the other cell so rather than defining the 100% I just hide a large div at the bottom to push out the edge. I don't like using 100% on a table cell when I have a pixel width defined in the other cell so rather than defining the 100% I just hide a large div at the bottom to push out the edge.